AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı ıslak görmek

Kahve falında ayakkabıyı ıslak görmek

Kahve falında ayakkabıyı ıslak görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı ıslak gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ıslak ayakkabı görmek özel hayatının renkleneceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı ıslak görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, üzeceğine yorulur.

Kahve falında ıslak bot görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında ıslak gelinlik görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak tuvalet görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak mendil almak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, borçlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak olmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir