AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak yorgan görmek

Kahve falında ıslak yorgan görmek

Kahve falında ıslak yorgan görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, dileklerin kabul olacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak yorgan gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında yorganı ıslak görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalettir.

Kahve falında ıslak yorgan görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak yere basmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek ardından bu kişiye açılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak seccade görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak halı taşımak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak para görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir