AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kilim görmek

Kahve falında ıslak kilim görmek

Kahve falında ıslak kilim görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak kilim gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında ıslak kilim görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilim satmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işarettir.

Kahve falında siyah kilim görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işarettir.

Kahve falında dokuma kilim görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kilim görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kilim görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında halı kilim almak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yün kilim görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir