AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak merdiven görmek

Kahve falında ıslak merdiven görmek

Kahve falında ıslak merdiven görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak merdiven gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler, yer değişimi veya yaşadığınız yerin dışındaki işaret ya da semboller aradığınız cevapları bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ıslak merdiven görmek şansızlığın kırılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında ıslak eldiven görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına alamet eder.

Kahve falında üstünü ıslak görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalettir.

Kahve falında ıslak öpüşmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak kömür görmek nasibin bollaşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir