AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak bir şey görmek

Kahve falında ıslak bir şey görmek

Kahve falında ıslak bir şey görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında ıslak bir şey gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında ıslak bir şey görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında ıslak saman görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak bez görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ıslak deniz kumu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak halı taşımak sorunların elbirliği ile aşılacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak insan görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı ıslak görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında ıslak olduğunu görmek düşünceli ve dalgın olacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir