AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslaklık hissetmek

Kahve falında ıslaklık hissetmek

Kahve falında ıslaklık hissetmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, büyük bir gelir toplayacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kalp kırmaya, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında ıslaklık hissetmek gördüyseniz:

  • Karamsarlığa kapılır veya vazgeçerseniz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında ıslaklık hissetmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gül kokusu hissetmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fiziksel acı hissetmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü hissetmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında şeytan hissetmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine inanılır.

Kahve falında güneşi hissetmek dinç kalacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir