AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek sahip olduklarının da çoğalacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına inanılır.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek ömrünün uzun olacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yorgan yüzü görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgan yüzü çıkarmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorgana yüz geçirmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzü dikmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir