AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, borçlanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek yorganı görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkli yorgan görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında mavi yorgan dikmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi saten yorgan görmek ailesinin de büyük olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında mavi yorgan görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk yorgan görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir