AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgana yüz geçirmek

Kahve falında yorgana yüz geçirmek

Kahve falında yorgana yüz geçirmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgana yüz geçirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Kahve falında yorgana yüz geçirmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yorgana nevresim geçirmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felç geçirmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir