AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yüzü çıkarmak

Kahve falında yorgan yüzü çıkarmak

Kahve falında yorgan yüzü çıkarmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzü çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir takım ödünler vermeden önce onu iyi tanıyın.

Kahve falında yorgan yüzü çıkarmak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında evden yorgan çıkarmak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, çok güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzü görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgana yüz geçirmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yüzü dikmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir