AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yüzü görmek

Kahve falında yorgan yüzü görmek

Kahve falında yorgan yüzü görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hataların telafi edileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, evlat sahibi olunacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzü gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Kahve falında yorgana yüz geçirmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzü dikmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yorgan yüzü çıkarmak saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan yüzü görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek işinin gücünün yaver gideceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir