AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yüzü yıkamak

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, manevi olarak da yıpranacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak yokluk ve fakirlik göreceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak huzursuzlukların sona ereceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya alamet eder.

Kahve falında yatak yorgan yıkamak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına inanılır.

Kahve falında yorgan yıkamak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ticaretin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan yıkadığını görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında yün yorgan yıkamak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yorganı yıkamak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yorgan yıkamak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir