AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işarettir.

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan yüzü görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında yorgan yüzü çıkarmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzü dikmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgana yüz geçirmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir