Kahve falında yorgan sermek

Kahve falında yorgan sermek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulur.

Kahve falında yorgan sermek gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında yorgan sermek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yere yorgan sermek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin çeyizi sermek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sofra bezi sermek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında temiz halı sermek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yeniden can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak sermek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına yorulur.

Kahve falında kirli çamaşır sermek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında seccadeyi sermek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir