AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin çeyizi sermek

Kahve falında gelin çeyizi sermek

Kahve falında gelin çeyizi sermek zevki sefa içinde olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kazancın yetmez olacağına, iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin çeyizi sermek gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Kahve falında gelin çeyizi sermek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kendi çeyizini sermek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işini layığı ile yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının çeyizini sermek kötü yollara gireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyiz sermek başarıların çoğalacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin çeyizi görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz örtü sermek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır sermek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında yeni halı sermek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir