AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çamaşır sermek

Kahve falında kirli çamaşır sermek

Kahve falında kirli çamaşır sermek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kirli çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Kahve falında kirli çamaşır sermek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış çamaşır sermek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında balkona çamaşır sermek iş projelerinin gerçek olacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak çamaşır sermek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çamaşır sermek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında damda çamaşır sermek esenlik bulup, hafifleyeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz çamaşır sermek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir