AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeyi sermek

Kahve falında seccadeyi sermek

Kahve falında seccadeyi sermek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seccadeyi sermek gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında ölüye seccade sermek hiçbir sorun yaşanmayacağına, dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında seccadeyi sermek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına seccade sermek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine yorulur.

Kahve falında seccade sermek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret eder.

Kahve falında birine seccade sermek sevilen bir dostu kaybetmeye, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin önüne seccade sermek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında birisine seccade sermek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yere seccade sermek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir