AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra bezi sermek

Kahve falında sofra bezi sermek

Kahve falında sofra bezi sermek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, atılıma geçeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sofra bezi sermek gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Kahve falında sofra bezi sermek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yere sofra sermek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofra sermek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında sofra bezi çırpmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ekmeğin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek eşe dosta yardım edileceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Kahve falında sofra bezi görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi satın almak bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir