AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere yorgan sermek

Kahve falında yere yorgan sermek

Kahve falında yere yorgan sermek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, dolayısıyla geleceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işarettir.

Kahve falında yere yorgan sermek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçının.

Kahve falında yere yorgan sermek dertlerin ve sorunların aşılacağına, hayatın fal sahibine güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan sermek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yere çarşaf sermek kazancının eksilmeyeceğine, çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında yere döşek sermek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yere un sermek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yere örtü sermek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere halı sermek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir