AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz halı sermek

Kahve falında temiz halı sermek

Kahve falında temiz halı sermek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kendisi paralayacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulur.

Kahve falında temiz halı sermek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Kahve falında temiz halı sermek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında odaya halı sermek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet eder.

Kahve falında halı kilim sermek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalettir.

Kahve falında halı sermek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkona halı sermek söz ve yetki sahibi olacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve yeşil halı sermek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalettir.

Kahve falında eve halı sermek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında evine halı sermek ailevi sorunlar yaşanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir