AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak sermek

Kahve falında yatak sermek

Kahve falında yatak sermek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında yatak sermek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında eve yatak sermek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine yorulur.

Kahve falında yatak örtüsü sermek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa yatak sermek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak sermek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında misafire yatak sermek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma alamet eder.

Kahve falında yatak çarşafı sermek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, zor bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında dışarıya yatak sermek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir