AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik merdiven çıkmak

Kahve falında dik merdiven çıkmak

Kahve falında dik merdiven çıkmak birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İletişim barış veya huzur ortamı bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dik merdivene çıkmak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik merdiven çıkmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, husumetlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dik bir merdiven çıkmak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik merdivenden çıkmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında dik bir merdivenden çıkmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik merdiven inmek dertlerin günden güne artacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulur.

Kahve falında dik merdivenden inememek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, bunu şeref sayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir