AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı diktiğini görmek

Kahve falında ayakkabı diktiğini görmek

Kahve falında ayakkabı diktiğini görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sıkıntısından kurtulacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı diktiğini gördüyseniz:

  • Aile üyeleri, iş arkadaşları veya meslektaşlarla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ayakkabı diktirmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yırtık ayakkabı diktirmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı diktiğini görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine işarettir.

Kahve falında dik merdiven inmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek diktiğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalettir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında gömlek diktirmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir