AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yamaç tırmanmak

Kahve falında dik yamaç tırmanmak

Kahve falında dik yamaç tırmanmak maddi zarara gireceğine, kendisini işine veremeyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler memnun edici sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak sonunda maddi zarara gireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işarettir.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak çevreye karşı itibarın artacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak yeni bir semte taşınılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında dik yamaç görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yamaçtan inmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına yorulur.

Kahve falında dik yamaç çıkmak fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamaç tırmanmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir