AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde diktiğini görmek

Kahve falında perde diktiğini görmek

Kahve falında perde diktiğini görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, asık yüzlerin güleceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında perde diktiğini gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Kahve falında perde diktiğini görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalettir.

Kahve falında perde diktirdiğini görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hanesindeki rızkın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında dikilmiş perde görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında perde diktirmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında eve perde diktirmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik saç görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni dikilmiş ağaç görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir