AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganla uyumak

Kahve falında yorganla uyumak

Kahve falında yorganla uyumak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorganla uyumak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Kahve falında yorganla uyumak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan altında uyumak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çok uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında yorgan nevresimi görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yorgan taşımak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan iğnesi görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renk yorgan görmek yolculuğa çıkmaya, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıfsız yorgan görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yorgan yanması görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir