AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan almak

Kahve falında yorgan almak

Kahve falında yorgan almak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan almak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet eder.

Kahve falında küflü yorgan görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerinin baltalanacağına işarettir.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında eski yatak yorgan görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ipe yorgan görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan yandığını görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yolda yorgan görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir