AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe yorgan görmek

Kahve falında ipe yorgan görmek

Kahve falında ipe yorgan görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, düzenin kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kariyer planının altüst olacağına inanılır.

Kahve falında ipe yorgan gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında ipe yorgan asmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan ipi görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipe yorgan görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorganlar görmek şeytana uyacağına, kazancının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında yastık ve yorgan görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan iğnesi görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla yorgan görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir