AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü yorgan görmek

Kahve falında küflü yorgan görmek

Kahve falında küflü yorgan görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, sorunlarının sona ereceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Kahve falında küflü yorgan gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Kahve falında küflü yorgan görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş yorgan görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küf silmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş salça görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü salam görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü meyve görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflü simit yemek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü ekmek atmak kazancın düşeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir