AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak yorgan yastık görmek

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına yorulur.

Kahve falında yatak yorgan yastık gördüyseniz:

  • Bazı adımları başkalarının atmasını bekleyerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yastık yorgan taşımak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yorgan yastık vermek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan ve yastık görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık yorgan toplamak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir