AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yatak yorgan görmek

Kahve falında eski yatak yorgan görmek

Kahve falında eski yatak yorgan görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, malının ve kazancının tam olacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eski yatak yorgan gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında eski yatak yorgan görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, keyifli sohbetler edeceğine işarettir.

Kahve falında kirli yatak yorgan görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yatak yorgan almak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında yatak ve yorgan görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir