AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek ileriye gideceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir makama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin üstüne yorgan örtmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye yorgan örtmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün üzerine yorgan örtmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işarettir.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek yol göstereceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil yorgan örtmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine inanılır.

Kahve falında yorganla örtmek hayatının belli bir rutine oturacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir