AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yandığını görmek

Kahve falında yorgan yandığını görmek

Kahve falında yorgan yandığını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, zenginliği bulacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yorgan yandığını gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında yorganın yandığını görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yandığını görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında battaniye yorgan görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yıkadığını görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında yorganın altında yatmak gelir elde edeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına inanılır.

Kahve falında yorgan yün görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan kılıfı görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yerde yorgan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında rahat edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir