AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda yorgan görmek

Kahve falında yolda yorgan görmek

Kahve falında yolda yorgan görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, ekmeğinin artacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yolda yorgan gördüyseniz:

  • Olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında yolda yorgan görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yeni yorgan almak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında yorgan katlamak dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yamalı yorgan görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yorgana sarılmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında ölünün elinde yorgan görmek takdir toplayacak işler yapacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renk yorgan görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir