AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu kazmak

Kahve falında yolu kazmak

Kahve falında yolu kazmak işlerini boşvereceğine, hükmünün geçmeyeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, günahlarının affedileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolu kazmak gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğinizde meydana gelebilecek olan gelişmeler canınızı sıkabilir.

Kahve falında yolu kazmak elinin kolunun bağlanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yol kazmak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında su yolu kazmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bağ kazmak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında birinin mezarını kazmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğuna mezar kazmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, güçlendikçe güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su kuyusu kazmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir