AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yolu kazmak

Kahve falında su yolu kazmak

Kahve falında su yolu kazmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su yolu kazmak gördüyseniz:

  • Konu hakkında sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında su yolu kazmak kazancının eksileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Kahve falında yolu kazmak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yol kazmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kuyusu kazmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yarar sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında su kanalı kazmak falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında su kazmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında yolu su basmak hayırlı haberlere, girilen işlerden büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yollarda su görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir