AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağ kazmak

Kahve falında bağ kazmak

Kahve falında bağ kazmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bağ kazmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Kahve falında bağ kazmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağ makası görmek makamını kaybedeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında bağlı beyaz köpek görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağ evi görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, umutlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında zincire bağlanmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağlı güvercin görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına delalettir.

Kahve falında eşarbını bağlayamamak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir