AnaSayfa / Genel / Kahve falında yol kazmak

Kahve falında yol kazmak

Kahve falında yol kazmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında yol kazmak gördüyseniz:

  • Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemektedir.

Kahve falında su yolu kazmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yolu kazmak fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yol kazmak stresini atacağına, acılarını dindireceğine delalet eder.

Kahve falında evin içine mezar kazmak çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak endişelerinden kurtulacağına, durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarı kazmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde toprak kazmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yeri kazmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir