AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoldan taş toplamak

Kahve falında yoldan taş toplamak

Kahve falında yoldan taş toplamak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, işlerinin karışacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, şükredeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yoldan taş toplamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Kahve falında yoldan taş toplamak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, işlerin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında yoldaki taşları temizlemek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda araba kullanmak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yolda taş görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında taşlı yolda koşmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında taşlı yolda gitmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine inanılır.

Kahve falında yoldan taş temizlemek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir