AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoldan taş temizlemek

Kahve falında yoldan taş temizlemek

Kahve falında yoldan taş temizlemek çabalarının boşa çıkacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yeni projelere atılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yoldan taş temizlemek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız.

Kahve falında yoldaki taşları temizlemek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoldan taş temizlemek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda araba sürmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında taşlı yolda gitmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoldan taş kaldırmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda araba kullanmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir