AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı yolda araba kullanmak

Kahve falında taşlı yolda araba kullanmak

Kahve falında taşlı yolda araba kullanmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı yolda araba kullanmak gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmaktan kaçınmamanız ya da katılımcı olmanız toplum içindeki statünüzü bir basamak yukarı taşımakta etkili olabilir.

Kahve falında taşlı yolda araba kullanmak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, küskünlüklerin oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu yolda araba kullanmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında engebeli yolda araba kullanmak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kişinin daha çok kazanacağına işarettir.

Kahve falında bozuk yolda araba kullanmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düz yolda araba kullanmak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında asfalt yolda araba kullanmak yeni mekânlara gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak herşeyin fazlasına kavuşacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda araba kullanmak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir