AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı yolda gitmek

Kahve falında taşlı yolda gitmek

Kahve falında taşlı yolda gitmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında taşlı yolda gitmek gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Kahve falında taşlı yolda gitmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek zor durumlara düşeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında yoldan taş temizlemek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda koşmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşlık yolda yürümek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, rızkının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yoldan taş kaldırmak önemli işlere imza atacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlı yolda araba sürmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir