AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoldaki taşları temizlemek

Kahve falında yoldaki taşları temizlemek

Kahve falında yoldaki taşları temizlemek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yoldaki taşları temizlemek gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında yoldaki taşları temizlemek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, büyük kayıplara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yoldan taş temizlemek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı yolda gitmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında taşlık yolda yürümek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında taşlı yolda araba sürmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, işlerinde başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, haksızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı yolda araba görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yoldan taş toplamak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir