AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda taş görmek

Kahve falında yolda taş görmek

Kahve falında yolda taş görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yolda taş gördüyseniz:

  • Ticari işlerinizi veya yaratıcı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz, harekete geçmeden önce iki kere düşünün.

Kahve falında yoldaki taşları temizlemek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoldan taş temizlemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine işarettir.

Kahve falında taşlı yolda gitmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Kahve falında taşlı yolda araba sürmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda koşmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı yolda araba görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoldan taş toplamak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir