AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı yolda koşmak

Kahve falında taşlı yolda koşmak

Kahve falında taşlı yolda koşmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlı yolda koşmak gördüyseniz:

  • İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında taşlı yolda koşmak uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraklı yolda koşmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, mevki kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında buzlu yolda koşmak stresli bir ortama gireceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında toprak yolda koşmak rahata erileceğine, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yolda koşmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düz yolda koşmak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yolda koşmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında karlı yolda koşmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir