AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda çakıl taşları görmek

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, onun zamanını çalacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda çakıl taşları gördüyseniz:

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde çakıl taşı görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çakıl taşı görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli çakıl taşı görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında çakıl taşı atmak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında çakıl taşı yemek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir