AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda top oynamak

Kahve falında yolda top oynamak

Kahve falında yolda top oynamak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, yanlış seçimler yapacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yolda top oynamak gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Kahve falında yolda top oynamak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurda top oynamak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında kumsalda top oynamak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında erkeklerle top oynamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birisiyle top oynamak hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak sorunlarının geçmişte kalacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir