AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle top oynamak

Kahve falında birisiyle top oynamak

Kahve falında birisiyle top oynamak darlığa düşmeyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle top oynamak gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında evde top oynamak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillikte top oynamak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, evini ve ailesini unutacağına delalettir.

Kahve falında camide top oynamak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, fakirlikten kurtulmaya delalettir.

Kahve falında top oynamak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde top oynamak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kumsalda top oynamak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak işlerinin bollaşacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir