AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda top oynamak

Kahve falında kumsalda top oynamak

Kahve falında kumsalda top oynamak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, mevkie edineceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, can bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kumsalda top oynamak gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Kahve falında kumsalda top oynamak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumsalda para bulmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında kumsal ve deniz görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumsalda yüzük bulmak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kumsalda yürümek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kumsalda yılan görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kumsalda yürümek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir