AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle voleybol oynamak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oyun oynamak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kazancının hiç azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta top oynamak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yolda top oynamak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla top oynamak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir